Motorijles Haarlem

IMG_3935motorrijles bij rijschool Haarlem Snelvaardig

Motorrijden wordt de laatste jaren steeds populairder. Naast het machtige gevoel van vrijheid geeft het de mogelijkheid om flexibel en vlot door de hedendaagse chaos in het verkeer te manoeuvreren. Je moet echter wel beseffen, dat het rijden met een motor iets heel anders is dan rijden met een brommer of auto. Het is daarom belangrijk, dat je voor je eigen veiligheid een goede rijopleiding volgt. Rijschool Haarlem Snelvaardig is daarom ook de rijschool voor de Haarlem en omstreken waar u terecht kunt om motorrijlessen te volgen voor dit felbegeerde pasje.

IMG_3936Praktijkexamen voertuigbeheersing:

Het motorexamen Voertuigbeheersing bestaat uit twaalf oefeningen, die zijn verdeeld in vier clusters. Op je examen doe je er zeven. Vier oefeningen zijn verplicht, de rest kiest je examinator uit. Het gaat er bij alle oefeningen om dat je de examinator op een overtuigende wijze demonstreert dat je de motor beheerst bij lage, én hoge snelheid. En dat je goed kunt remmen.

Praktijkexamen verkeersdeelneming:

Het praktijkexamen verkeersdeelneming voor de motor duurt 55 minuten. Eerst heb je een inleidend gesprek met de examinator in het examencentrum. Dan volgen op het parkeerterrein de ogentest en een aantal voorbereidings- en controlehandelingen bij de examenmotor. Daarna gaat de examen rit van start. De examinator en je rij-instructeur volgen je in een auto. De examinator let onder meer op je kijkgedrag, plaats op de weg en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. Direct na afloop van het examen vertelt de examinator in het examencentrum de uitslag.

Vraag een proefles aan!
Wil je weten welke pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal jou je dan adviseren welke pakket bij jou past.
Je kunt direct beginnen met je rijlessen in Haarlem en omgeving,
dus wacht niet langer en schrijf je direct in.