Rijles-Automaat Haarlem

lavinia sandorWil je liever rijles in een automaat?

Ook dat is mogelijk bij Rijschool Haarlem Snelvaardig. Het kan zijn dat je door een lichamelijke beperking wellicht niet in staat bent om te schakelen, dat je het schakelen teveel gedoe vindt of dat je heel veel haast hebt om je rijbewijs te halen. In al deze gevallen kun je dus rijles krijgen in een auto met automaat. Wanneer je gaat lessen in een automaat bij rijschool Haarlem Snelvaardig kun je er in ieder geval vanuit gaan dat je goed les krijgt van een ervaren rijinstructeur die de juiste papieren op zak heeft.

Voordelen rijles automaat Haarlem

Rijles in een automaat heeft een aantal voordelen. Omdat je je niet met schakelen bezig hoeft te houden, kun je alle aandacht richten op de weg en focussen op het veilig deelnemen aan het verkeer. Daarnaast hoef je één onderdeel niet te leren, waardoor je doorgaans sneller je rijbewijs haalt dan als je rijles neemt in een auto zonder automaat. Dus het kan ook qua kosten wat voordeliger uitvallen. Wel een punt om rekening mee te houden: wanneer je afrijdt in een auto met automaat mag je daarna alleen rijden in een automaat.

Vraag een proefles aan!
Wil je weten welke pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal jou je dan adviseren welke pakket bij jou past.
Je kunt direct beginnen met je rijlessen in Haarlem en omgeving,
dus wacht niet langer en schrijf je direct in.