Les Voertuigen

Al onze instructeurs rijden allemaal in veilige en goed onderhouden leswagens, want bij Rijschool Haarlem Snelvaardig is Service en Kwaliteit prioriteit nummer 1.

De bestuurdersstoel is optimaal te verstellen en ook het stuur is verstelbaar, zowel in hoogte als in diepte. De Mercedes B200, waarin de lessen gegeven zullen worden, voldoet aan alle eisen waar een lesauto wettelijk toe verplicht is en is het perfecte vervoersmiddel om het rijden vakkundig onder de knie te krijgen. Deze nieuwe auto van onze rijschool is uitgerust met een moderne dieselmotor en airco.. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om een optimale zitpositie in te nemen. 

Zoals eerder vermeld, is de auto voorzien van airco. Dit helpt bij vochtig weer om het beslaan van de ruiten te voorkomen en om bij warm weer het hoofd koel te houden. De auto laat zich makkelijk bedienen en heeft bijzonder prettige rij-eigenschappen. Het zicht rondom is uitstekend en de auto is makkelijk manouvreerbaar. Al met al een ultieme lesauto!

Call Now Button